top of page
93612289_2252851401684358_11748681947839
93519297_223264852287911_635843955403417
93714021_219859822674696_253050165027196

ALL ABOUT RUNNING COMPANY

 

 

Η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING, από το 2009 διοργανώνει Αγώνες Δρόμου ανά την Ελλάδα μερικούς από του σπουδαιότερους αγώνες δρόμου στην χώρα μας με τους παρακάτω να ξεχωρίζουν: Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ., Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ., Μαραθώνιος Ολυμπίας, Μαραθώνιος Ρόδου, Lighting Up Athens, Olympic Stadium Run, Posidonia Running Event, Under Armour Run City Challenge Athens & Thessaloniki, The TOC Merrython κτλ.

 

Tο 2002 πρωτοπόρησε φέρνοντας την ηλεκτρονική χρονομέτρηση στην Ελλάδα!

Διαθέτει το πλέον αξιόπιστο σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης της κορυφαίας εταιρείας MyLaps. Για 18 συναπτά έτη η  ALL ABOUT RUNNING είναι ο επίσημος χρονομέτρης του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας, αλλά και σχεδόν όλων των μεγάλων αγώνων που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα!

Επιπλέον δραστηριοποιείται στο χώρο του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, παρέχει υπηρεσίες προπόνησης, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει τη διοργάνωση αγώνων δρόμου κάθε είδους και αναλαμβάνει την ηλεκτρονική χρονομέτρηση πολλών αγώνων ανά την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, εκδίδει το περιοδικό Runner Magazine από το 2005, που είναι το πρώτο περιοδικό για το τρέξιμο στην Ελλάδα ενώ παράλληλα, διατηρεί την ιστοσελίδα runnermagazine.gr

 

Ακόμη παρέχει προπονητικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό-εταιρικό επίπεδο (Intersport, PWC, Deloitte, Εθνική Τράπεζα, Vodafone, Wind, Victus, Mondelez κλπ).

Δημιούργησε τον δικό σου Virtual Run!

Stop Coronavirus Virtual Run by All About Running

Όλη η Ελλάδα, όλος ο κόσμος μια διαδρομή!

Σύσσωμη η δρομική κοινότητα έχει αυτή την περίοδο δύο επιθυμίες. Το τέλος αυτής της τραγικής περιόδου για εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας που υποφέρουν από τον κορωνοϊό και την επιστροφή στην καθημερινότητα μας, στις εργασίες μας και βέβαια στις προπονήσεις και τους αγώνες μας.

Τον αγώνα αυτό τον δίνουμε ο καθένας μας ξεχωριστά, με υπευθυνότητα μένοντας σπίτι και ακολουθώντας όλους τους κανόνες προστασίας και υγιεινής, αλλά και παράλληλα όλοι μαζί ενωμένοι.

Το Stop Coronavirus Virtual Run είναι μια πρωτοβουλία της ALL ABOUT RUNNING, σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, με στόχο να δυναμώσει το ηθικό όλων των δρομέων και παράλληλα να τονίσει την αναγκαιότητα της υπεύθυνης στάσης απέναντι στον εαυτό μας και το κοινωνικό σύνολο.

Στην ALL ABOUT RUNNING διοργανώνουμε ή συμμετέχουμε στην διοργάνωση περίπου 100 events ετησίως που σχετίζονται με το τρέξιμο σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία και Τουρκία.

Νιώθουμε την ανάγκη να προσφέρουμε στους χιλιάδες δρομείς, που συμμετέχουν στους αγώνες μας όλα αυτά τα χρόνια, έναν μοναδικό διαδικτυακό αγώνα όπου θα τρέξουμε μαζί, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά.

Αγαπάμε τη ζωή, αγαπάμε το τρέξιμο, για αυτό τρέχουμε τώρα ο καθένας μόνος του ώστε σύντομα να μπορέσουμε  να τρέξουμε και πάλι όλοι μαζί!

Διανύουμε μια περίοδο που λόγω των μέτρων περιορισμού της επιδημίας, οι μετακινήσεις αλλά και η επιλογές για άθληση είναι περιορισμένες. Το τρέξιμο παραμένει η πιο απλή μορφή άσκησης πάντα όμως σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.


Έτσι, τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, τόσο οι έμπειροι δρομείς, όσο και οι νεότεροι.

Λάβετε θέσεις!

3, 2, 1 και… φύγαμε για το Stop Coronavirus Virtual Run by All About Running!

Διάρκεια αγώναΟι εγγραφές του αγώνα ξεκινούν την Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου στις 14:00 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 8 Μαΐου στις 12:00.

Μπορείς να ανεβάζεις τον χρόνο σου από την Τετάρτη 22 Απριλίου στις 12:00 μέχρι και την Κυριακή 10 Μαΐου στις 12:00.

Διαδρομές 5 και 10 χλμ.

Η επιλογή των αποστάσεων έγινε με σεβασμό στις οδηγίες που αναφέρονται σε ήπια άσκηση, ανάλογα με το επίπεδο κάθε δρομέα, διάρκειας όχι μεγαλύτερης των 90 λεπτών. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να τρέξετε 10 χλμ. ή 5 χλμ. ή και τις δύο αποστάσεις εφόσον όμως έχετε κάνει ξεχωριστή εγγραφή και για τις δύο αποστάσεις.

Πως θα λάβω μέρος;

Η διαδικασία είναι απλή:

Βήμα 1ο: Κατεβάζω δωρεάν την εφαρμογή sporthive στο κινητό μου ή μπαίνω από τον υπολογιστή μου στην διεύθυνση https://live.sporthive.com/event/9113

Βήμα 2ο: Κάνω την εγγραφή μου πατώντας στο κουμπί Δήλωσε συμμετοχή  / Sign Up η οποία είναι Δωρεάν! Αμέσως μετά θα λάβετε το επιβεβαιωτικό μήνυμα της εγγραφής σας και το ίδιο βράδυ θα σας σταλεί email με τον αριθμό συμμετοχής σας (οι αποστολές των αριθμών συμμετοχής θα αφορούν εγγραφές που έχουν γίνει μέχρι και τις 18:00 της ίδιας ημέρας)!

Βήμα 3ο: Επιλέγω την ημέρα και την ώρα που επιθυμώ για να καλύψω την απόσταση που έχω δηλώσει (5 ή 10χλμ. ή και τα δύο). Η ημέρα αυτή μπορεί να είναι από την Παρασκευή 17 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 10 Μαΐου!

Αφού τρέξω, βγάζω μία φωτογραφία που αποδεικνύει την επίδοσή μου (φωτογραφία από το smart watch, την εφαρμογή του κινητού  ή από τον διάδρομο στο σπίτι κτλ.) και την ανεβάζω μαζί με τον αριθμό συμμετοχής που έχω λάβει και την επίδοση μου πατώντας στο κουμπί Ανέβασε το χρόνο σου / Submit Results.

Την Κυριακή 10 Μαΐου θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και το βράδυ θα οριστικοποιηθούν τα τελικά αποτελέσματα του Stop Coronovirus Virtual Run by All About Running.

Είναι ξεκάθαρο ότι στο Stop Coronavirus Virtual Run by All About Running δεν υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ούτε κριτές, αλλά το όλο εγχείρημα εξαρτάται από την υπευθυνότητα κάθε δρομέα.
Άλλωστε στόχος δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή!

Και πρώτη και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία….

Στο Stop Coronavirus Virtual Run by All About Running έχετε την δυνατότητα, με μία μόνο εγγραφή ανά απόσταση, να τρέξετε όσες φορές επιθυμείτε την απόσταση σε διαφορετικές ημέρες, έτσι ώστε να βελτιώσετε τη επίδοσή σας μέσα στο διάστημα που θα διαρκέσει.

Live Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα μπορείτε να τα βλέπετε συνέχεια από την εφαρμογή πατώντας το κουμπί Results, ενώ κάθε βράδυ θα ανανεώνεται η κατάταξη ανάλογα με τις νέες επιδόσεις που θα έχουν καταχωρηθεί. Έτσι θα μπορείτε να βλέπετε την πορεία σας στον αγώνα καθ’όλη τη διάρκειά του.

Take a Selfie

Και βέβαια επειδή όλο αυτό γίνεται για να περάσουμε καλά, μοιραστείτε τις στιγμές της προσπάθειας σας βγάζοντας μία selfie από την εφαρμογή του Stop Coronavirus Virtual Run by All About Running και κοινοποίησε στους λογαριασμούς σου στα social media ότι έλαβες μέρος στο πρώτο Virtual Run της χώρας.
Χρησιμοποίησε το #Run2StopCoronavirus και προσκάλεσε όλους σου τους φίλους να πάρουν μέρος στο παιχνίδι!
Μην ξεχάσετε να βγάλετε selfie με το αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα!

Αναμνηστικό δίπλωμα

Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι νικητές και θα έχουμε για πάντα το ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα της συμμετοχής μας από έναν αγώνα που θα θυμόμαστε για πάντα και το οποίο θα μπορούμε να το τυπώσουμε μετά την ολοκλήρωσή του.  

 

Run Safe

Και δεν ξεχνάμε ποτέ! Τρέχουμε υπεύθυνα! Πριν βγεις να τρέξεις δες τις συμβουλές του Runner Magazine για το πως θα τρέξεις με ασφάλεια

bottom of page